Credit Recover's Blog

Recuperare creante si colectare debite

Colectarea debitelor in transporturi!

septembrie 19th, 2012

Transportul este o parte din aproape orice afacere. Este modalitatea in care produsul dvs ajunge  la locul potrivit, in momentul potrivit! Sunt multe optiuni de transport si nu toate sunt egale. O mare problema in care sunt implicati transportatorii este aceea de a nu fi platiti la timp!

Transportatorii sunt cei care  deplaseaza produsele din  punctul A in punctul B. Produsele  nu le apartin insa sunt expediate de catre companii si persoane fizice care sunt de acord sa plateasca transportatorului pentru serviciile  prestate. Consumatorul mediu trebuie sa plateasca pentru aceste servicii în prealabil si nu este în masura sa plateasca pe credit. Cele mai mari companii de transport sunt capabile de a livra pe credit deoarece acest lucru reprezinta o mare parte din  afacerea sa.

Colectarea datoriilor de transport este necesara pentru companii atunci cand unul dintre acesti clienti mari nu platesc pentru serviciile primite. Lucrurile interesante apar in cazul  transportului international cand partile implicate sunt din tari diferite. Modificarea legilor odata cu  trecerea peste liniile de frontieră transforma colectarea datoriilor de transport intr-un proces dificil. Fie ca vorbim despre transpotul  terestru, maritim sau aerien, provocarea este de a afla cine raspunde  pentru serviciile  neachitate.

O buna agenție de colectare a debitelor de transport va fi capabila sa urmareasca datornicii si sa ii motiveze sa plateasca. De avut in vedere faptul ca dificultatea in  colectarea debitelor  de transport, este  data atat de  diferenta intre legi, avind tari diferite, cat si usurinta unui debitor de a  se ascunde în spatele legilor din tara respectiva. In astfel de cazuri  existenta  unui telefon de serviciu și a mijloacelor uzuale de contact a  debitorului nu pot prezenta aceeasi încredere ca si in situatiile interne.

Deci, cum iti recuperezi o datorie de transport international? Cel mai bun lucru de facut este sa transferi  problema catre o agentie de colectare debite specializata si cu in colectare a datoriilor transfrontaliere. Acest lucru va va oferi cea mai buna sansa în colectarea datoriilor restante. Puteți încerca să colectati dvs datoria dar atunci cand traverseaza granita complicatiile cresc exponential si cel mai bine se poate ocupa de recuperare o  organizatie profesionala.

Daniela Hantea

daniela.hantea@creditrecover.ro

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Credit Recover's Blog

Recuperare creante si colectare debite

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: