Credit Recover's Blog

Recuperare creante si colectare debite

Recuperare creante in strainatate. Cum alegem firma de recuperare

iulie 30th, 2012

Association of Credit and Collection Professionals

Cand se stabilesc relatii de colaborare impreuna cu societati din strainatate pot apare împrejurari neprevazute cu efecte asupra incasarilor. În aceste conditii, veti fi confruntat cu nevoia de a realiza proceduri suplimentare de recuperare a datoriilor, generate de  clientii din strainatate pentru serviciile/bunurile prestate/vindute si  neachitate. In astfel de situatii este necesar sa apelati la serviciile unei agentii de colectare a datoriilor ce face parte dintr-o retea internationala de parteneri in domeniul recuperarii creantelor.

Alegerea unei astfel de  colaborari  este important sa  se realizeze pe baza experientei si rezultatelor demonstrate in colectarea  datoriilor, iar serviciile prezentate ar trebui sa fie personalizate si adaptate pentru a satisface cerintele individuale  ale companiei dvs.. Informarea se poate realiza pe cai precum  adresarea de intrebari direct catre agentie si colectarea de  pareri din partea clientilor.

Certificat de membru ACA 2012

Certificat de membru ACA 2012

De asemenea este necesar sa realizati  o lista de conditii ce corespund nevoile companiei dumneavoastră si pot ajuta la o analiza  corespunzătoare a problemelor dvs intr-o discutie cu un reprezentant al agentiei dedicat.

Totodata asigurati-va ca agentia de recuperare a datoriei dvs. are acces direct la bazele internationale de informare asupra rau platnicilor / debitorilor. Prin selectarea unei companii cu acest tip de know-how vei beneficia de un expert în domeniu care se identifica cu obiceiurile, traditiile, limba straina şi normele şi regulamentele tarii. Intodeauna este de preferat realizarea unui efort pentru contractarea unei astfel de agentii de colectare cu importante conexiuni internationale pentru a obtine un excelent suport juridic.

Contractarea unei astfel de agentii in timp util reprezinta o cale eficienta de recuperare a creantelor, atat prin evitarea costurilor nejustificate – deoarece majoritatea  agentiilor de colectare creante isi primesc comisionul doar daca si cand se recupereaza debitul- cat si prin faptul ca personalul dumneavoastră aloca timp doar lucrurilor pe care le stiu foarte  bine fara a fi nevoie sa investeasca timp in identificarea de  normele internationale, proceduri vamale si chiar limbi straine care nu sunt familiare pentru ei.

Compania Credit Recover este parte a retelei internationale de firme recuperare creante http://www.acainternational.org/

International Website: http://www.creditrecover.biz/

Daniela Hantea

daniela.hantea@creditrecover.ro

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Credit Recover's Blog

Recuperare creante si colectare debite

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: